Wie zijn wij

Ons team bestaat uit getalenteerde individuen met diverse achtergronden en expertise, wat ons in staat stelt om creatieve oplossingen te vinden en innovatief te blijven.
Onze expertise bestaat onderandere uit: Fitness, Shockwave en Mannelijke gezondheid.

Bart Snippers:
Bewegen, sporten en gezondheid is iets waar ik altijd al mee bezig ben geweest en ik wil dit dan ook graag met jou delen. Mijn doel is om jou met plezier te laten bewegen. Ik kijk er naar uit om samen met jou je doelen te behalen.


Blanca Evering:
Sinds januari 2024 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Mijn doelstelling is jullie zo goed mogelijk te begeleiden en te helpen om weer op te kunnen bouwen. Ik zie jullie graag in de oefenzaal!

Bob Mos:
Gespecialiseerd en gecertificeerd in het behandelen van de mannelijke gezondheid. Voor sommige mensen een taboe maar voor mij serieuze zaak om u daarmee te helpen.

Sinds 2011 afgestudeerd als fysiotherapeut. In de jaren gespecialiseerd in het behandelen van blessures in de onderste extremiteiten, heup/ knieën/ enkels. Als sportgerelateerde fysiotherapeut kan ik je helpen om zo goed mogelijk weer op het veld of in de zaal te laten sporten. Want voor elk niveau is er een mogelijkheid om weer plezierig aan het sporten te gaan.


Kim Markerink:

Fysiotherapeut en bewegingsagoog. Sinds maart '23 werkzaam. In 2024 de opleiding tot fysiotherapeut afgerond. Voorgaand op deze opleiding diploma aan het ROC van Twente behaald voor bewegingsagogie. Ik hou van aanpakken en ik ben gek op bewegen, samen kunnen we op een passende manier kijken welk oefenschema bij jou past.